Monday, June 4, 2012

GÖÖÖÖÖMMLEEEEEKKK

Taşıyamadığım! Giymekten hiç hoşlanmadığım! ve dolabımda varlığı ile yokluğunun bir olduğu tek parça gerçekten gömlektir!!!! Bu güne kadar sadece 2 tane gömleği sevdiğim beğendiğim için aldım. Biri asker yeşili bol cepli safari, diğeride ekoseli boyfriend.. Bunlar dışındaki beyaz-siyah gömleklerim annem tarafından alınmış ve dolabıma yerleştirilmiştir. Nedendir bilmiyorum ama gerçekten hiç ama hiç ihtiyaç duymuyorum gömleğe.. Onun yerine uzun şifondan tunik gömlekleri daha çok seviyorum salaş olduğundan ve mini şortlarla daha rahat giyildiğinden dolayı... Sizler eğer gömlek fanlarıylasınız umarım bu postum size yardımcı olur..




CLASSIC
                                                                            BOYFRIEND
                                                                             BOYFRIEND
                                                                        KISA KOL
                                                                         KISA KOL
                                                                            KOLSUZ
                                                                            ROUNDED
           SAFARI
              YAKA DETAYLARI

2 comments:

  1. bence gömlek bayanların kullandığı en güzel giysilerden:)) özellikle yeni moda kot gömlekler bol salaş gömlekleri çok severek giyiyorum:) ama klasik modeller için bende aynı fikirdeyim galiba çalıştığın mesleğe göre gömlek zevkide değişiyor insanın..

    ReplyDelete
  2. kesinlikle katılıyorum kot gömlek ve salaş gömleklerde hem fikir olsamda klasik gömlekleri gerçekten sevmiyorum sevemiyorum ne yazıkki:(

    ReplyDelete